VÅRA E-TRAININGS

Du kommer att lära dig om Solution Sellings 6 principer, kundens köpprocess och det mycket populära säljverktyget; Säljkompassen som finns att ladda ner för iOS och Android.

Det är för dig att ta nästa steg i din utveckling som säljare! Du kommer bland annat lära dig och utveckla din förmåga att vinna affärer i hård konkurrens, sälja till kundens toppledning, planera din pipeline och utveckla din personliga säljstil.

Syftet med denna e-training är att ge dig en introduktion till den affärsinriktade konsultrollen, där intresset, viljan och förmågan att leverera konsultuppdrag med hög kvalitet kombineras med att göra nya affärer.

Älskar du att förhandla? Eller får du ont i magen av prisförhandlingar? När du gör denna e-träning kommer du att få verktyg för att göra win-win förhandlingar, där du och din kund blir vinnare, där affären blir bättre.

Denna e-training skall skapa din väg till framgång som Social Selling mästare! Det innebär att du behöver lära dig en hel del om LinkedIn, vad kunderna letar efter och hur du skall använda den tiden du lägger på LinkedIn för att ut maximalt med försäljningskronor.

Den här e-trainingen är perfekt för dig som vill ta kontroll över din försäljning och vill bygga din egna säljpipeline.

Denna e-training kommer ge dig de kunskaper och verktyg du behöver för att antingen få en riktigt bra start på ditt första säljchefjobb eller, om du varit säljchef ett tag, ge dig en baslinje med best practices att fortsätta utvecklas i din ledarroll.

Denna e-training har som syfte att skapa en strukturerad arbetsdag, ordning och reda på kunder, affärer och pipeline samt att arbetsbelastningen är hyfsat jämn och säljmålen kan nås. Vi jobbar inte med säljstrategier och säljteknik utan bara strukturen i säljarbetet samt målstyrningen. 

I denna e-training kommer du att får lära dig hur du gör digitala säljmöten och ökar din säljeffektivitet:
- Varför digitala säljmöten ger högre effektivitet
- Hur du planerar och bokar ett digitalt säljmöte
- Hur du förbereder ett digitalt säljmöte
Och mycket mer.